Veludført arbejde (Serie 1)

image
11. april 2021 kl. 21:02
Flot start på forårssæsonen
De fleste havde nok forventet en sejr mod Ringe fra de nederste regioner, men det er altid et men. Og med uafgjorte resultater mod henholdsvis Middelfart og OKS og knebne nederlag til øvrige tophold, vidner det om kvalitet hos holdet fra Midtfyn.
Vi gav i kampen debut til Michael Sørensen, som er kommet til fra SSV Højfyn og et glædeligt comeback til
Alexander Holde Larsen efter et års skadepause. Vi kan også nævne et lille comeback i buret til
Thomas Gøttsch, som faktisk fik en uventet hovedrolle.
1.halvleg var der grønt overalt, dog kunne vi ikke tilspille os de store nævneværdige chancer. Men blev Ringe gjort trætte i en god omgang boldmassage. Vi kom foran på et straffespark, begået efter en flot kombination imellem
Jonas Jarvinho og midtbanemotoren Simon Nygaard.
Skarpretteren var debutanten Michael Sørensen, som udviste koldblodighed og sendte målmanden i modsatte retning.
Lige inden pauseteen var udeholdet en sjælden gæst i vores straffesparksfelt og det udmøntede sig i en kæmpe chance, som Gøtter fænomenalt redder, med sin eneste berøring med hænderne før pausen.
Efter pausen dykker vi lidt i tempo og kvalitet, uden dog at være gæstfrie over for Ringe mandskabet, som dog fik mere tid på bolden.
Nikolai Schwitzer Christensen har en følt inderside på overliggeren, der vækkede hjemmeholdet lidt fra en kort powernap i forårsvarmen. Men mål afgør kampe og da Nicolaj Just Petersen header et godt slået hjørnespark i kassen, på oplæg af millimeter-eksperten Kenneth Andersen, så var kampen reelt afgjort.
Men efter 3 perfekte indhop fra Aske Kiær Isaksen, Ívar Gauti Guðlaugsson og Alexander, så ville vi ikke nøjes med de to beskrevne mål.
Trætheden meldte sig hos Ringe og Aske Isaksen brugte sin målnæse og snarrådighed til at komme på tavlen hele to gange. Målene blev kreeret og serviceret af Simon Nygaard og Michael Sørensen.
4-0 var en perfekt start på sæsonen og med 3-4 kvalitetsspillere ude af truppen, så bliver det et luksusproblem at skulle stille hold fremadrettet.
Kampens spiller med 10 stemmer blev fortjent Simon Nygaard, som bare er her der og alle vegne.
1-0 Michael Sørensen
2-0 Nikolaj Just
3-0 Aske Isaksen
4-0 Aske Isaksen