image
11. september 2019 kl. 11:40
1. senior fortsætter den gode stil

HVOR LÆNGE KAN VI BLIVE VED?

Vores dårligste præstation, og alligevel snupper vi en komfortabel 5-1 sejr på hjemmebane mod Otterup IF.

En klar ændring har været, at vi stort set har kunne vælge samme folk, til de tre første kampe. Dette gør betingelserne noget nemmere, da sidemanden er genkendelig fra tidligere kampe.

Vi får i lørdagens kamp, en vaskeægte drømmestart, da vi kommer foran efter 29 sek.

En lang bold til assistkongen Andreas Bebe, kommer ind i krigszonen og havner til sidst ved Nikolai Schwitzer, som stensikkert smider læderet i kassen.

2-0 blev det ved Andreas Bebe, da et frispark sejlede hele vejen i mål ved bagerste stang.

Vi har dog fået en kedelig vane, for i stedet for at lukke kampen med flere mål, som der var chancer til, så scorede Otterup ud af ingenting sekunder før pausen.

Topscorer Christian Ebersbach gik ud efter en dag, hvor målmanden reddede hans forsøg. Indskiftede Jens Johansen kvitterede efter få berøringer med dødsstødet til 3-1.

Meeeeen, så fik vi desværre et rødt kort, og samtidig en advarsel, som gjorde vi spillede 9 vs 11 i en periode.

Dog klarede vi paragrafferne og slutteligt øgede vi til slutresultatet 5-1, via scoringer af Nikolai og Anders Høgh Villadsen

Vi kunne sagtens have lavet noget flere basser, men 5 mål kan vel ikke klandres spillerne.

Vores forsvar holder igen modstanderen nede på 2 chancer og dette giver grobund for point i hver kamp. Dog skal den vikarierende målmand Jimmi Andersen have kredit for en klasseredning og en tackling til en Otterup spiller, som stadig leder efter sit ben, over på grønsværen.

Det er desuden værd at bemærke, at vores unge midtstopper Patrick Madsen endnu ikke har tabt i den grønne trøje 💚

Vi høster sejr nummer 3, og den gode sæsonstart smitter af på alt og alle. Fodbold er bare sjovere, når man vinder.

Næste match er ude mod Chang søndag kl.11.00!