Menu

Serie 1 tabte i Sanderum - Serie 2 vandt i Sanderum i weekenden

image
25. marts 2019 kl. 14:59

KFUM havde begge seniormadskaber i kamp i weekenden. De sidste træningskampe inden sæsonstarten.

Serie 1 spillede først i Sanderum i lørdags, og tabte med hele 6-1. KFUM fik allerede i 1 halvleg et par skader hvilket betød, at der måtte rokeres om, og taktikken ligeså. Nederlaget kan dog ikke bort forklares. Sanderum stillede med et næsten nyt hold. Bl.a. 4 nye spillere fra Nyborg, der desværre har måtte trække deres serie 1 hold..Lidt skuffende af KFUM efter den fremragende kamp imod Kerteminde.

Serie 2 vandt i en målrig kamp - også i Sanderum med 7-5. Holdet førte med 4-0, men slappede så lidt af. Sejren var dog aldrig i fare. Anders Madsen scorede hele 4 kasser for KFUM. Var dog ikke helt tilfreds med holdindsatsen efter sigende.

Næste weekend starter sæsonen. Serie 2 spiller i KFUM-parken imod Hjallese i en bundgyser, hvor 3 point er meget vigtige. Der spilles på lørdag hvis vejrguderne tillader det. Ellers flyttes kampen til kunstofbanen i Hjallese.

Serie 1 spiller imod Assens søndag eftermiddag i Assens. Her er det ligeså vigtigt med 3 point, idet Assens er en af bundpropperne i rækken.

Held og lykke til begge mandskaber

 

Vi får selvfølgelig 6 poins i weekenden 

Luk