Menu

KFUM´s serie 1 & 2 tabte i weekenden

image
10. april 2019 kl. 09:45

I lørdags spillede KFUM i serie 1 imod Aarup. Der var ikke mange chancer i den kamp. Efter en målløs 1. halvleg kom der mere liv i kampen, hvor KFUM brændte et par store chancer. Aarup scorede til 1-0 - velnok på deres stort set eneste chance. Sharmarke havde en friløber til scoring, men brændte desværre. Ikke retfærdigt KFUM burde have haft mindst et point - men sådan er fodbold.

Om søndagen spillede KFUM imod OKS og tabte 2-0 efter endnu en målløs 1. halvleg. OKS var det bedste hold - men KFUM leverede trods nogle afbud og skader en meget fin kamp, og viste god moral.

I aften skal KFUM´s serie 1 en lang tur til Thurø BK og spille pokalkamp. Sidste gang i juni 2017 spillede vi samme sted - også i pokalen og tabte med hele 6-1. Trænerteamet har lovet, at dette ikke gentager sig, så vi får nogle flere pokalkampe - forhåbentlig i KFUM-parken - Fyns flotteste stadion!!!