Menu

Flotte sejre til KFUM i serie 1 & serie 2

image
02. april 2019 kl. 15:01

KFUM´s serie 2 spillede i lørdags imod Hjallese hjemme. Kravet var en sejr hvis afstanden til bunden skulle øges. Det blev det med en sejr på 2-1. 1. halvleg lignede en nulløsning uden de store chancer, men lige pludselig fik Hjallese scoret i slutningen af halvlegen på en godt angreb.

I 2. halvleg vadede KFUM i chancer, og de var store.Men de blev brændt i flere tilfælde. KFUM kom dog godt igen. Fik udlignet ved Bilal Melhem og sejrsmålet kom lidt senere. Hjallese pressede dog godt på, men flere scoringer kom der ikke i den kamp. 3 vigtige point var hjemme. Mange tilskuere var mødt op i det fine vejr og hyggede sig.

Om søndagen var KFUM´s serie 1 på besøg i Assens på en pivelendig bane - men i strålende solskinsvejr. Anders Høgh Villadsen bragte KFUM foran direkte på hjørnespark i 1. halvleg. I 2. halvleg var der ikke meget at byde på fra Assens side, og Frederik Eisvang scorede sejrsmålet til 2-0 midt i hallvgen efter flot forarbejde af Sharmarke Burhan. Assens havde ikke meget at byde på, og ligner en klar nedrykker.

Alt i alt en strålende weekend for KFUM. Det tegner virkelig godt.