Serie 1 tog i weekenden den 4. sejr ud af 5 mulige

En utrolig sensommerdag med vådt græs, vindstille og solskin på menuen. Dansk fodboldvejr for feinsmeckere.

Redaktionen vil gerne starte med at nævne nogle af de navne, som manglede til dagens opgør, bare for at illustrerer, hvilken trup, som efterhånden er samlet i Od. KFUM:

Alexander Holde Larsen
Sharmarke Burhan
Ugur Dogan
Nikolai Schwitzer Christensen

1.halvleg blev en blandet affære, hvor vi i perioder spillede rigtig fint og havde godt styr på gæsterne. Der var ikke de store chancer før sidebyttet. Dog fik vi lagt et solidt grundlag for sejren, da først vores frisparksekspert Andreas Bebe trillede bolden mod langt hjørne og målmanden havde glemt sine hænder ved bageren tidligere på morgenen.

Efterfølgende fremtvang en velspillende Anders Høgh Villadsen et korrekt dømt straffespark, da han fik smidige Silas Holst til at se "stiv" ud, efter en piruette i feltet.

Henrik Vingaard servicerede målmanden med et spark lige i chokolade-højde, og selvom hænderne var kommet på igen, så trillede returen lige ud til Vingaard, som nettede med venstrepoten.

2-0 ved pause kan være en farlig føring, men Nr. Aaby, som kæmpede bravt, blev aldrig rigtig farlige. Vi har pt et bundsolidt forsvar + keeper, som kan gøre enhver træner misundelig.

Efter pausen blev det 3-0 på en perle. Hurtige kombinationer, gode løb, boldforståelse og så skiller man et forsvar fra hinanden. Målet signeret af Bebe.

Eneste malurt i bægeret, blev da Nr Aaby ud af ingenting reducerede efter en dødbold.

Dog skruede vi lidt på knapperne og Rugsel Martinez lukkede og slukkede til 4-1 efter et hjørnespark.

Status er fire sejre, ud af fem mulige. Nu venter derfor nogle spændende kampe, hvor blandt andet John Von Staffeldt Beck skal have besøg af De Grønne.