11. april 2021 kl. 21:17
Stærkt serie 2 hold skuffer ikke
Endelig skulle vi i kamp. En glædens dag.
Vi har haft en rigtig god træningsuge - og generelt en god opstart.
Dog kunne vi godt have brugt 1-2 træningskampe mere. SSV HøjFyn ventede lørdag middag hjemme i KFUM-Parken. Vi vidste på forhånd at der ventede os nogle unge drenge, som modstandere, grundet den transformation som som SSV HøjFyn har været igennem.
Vi kunne til dagens kamp præsentere en ny anfører, to debutanter samt et comeback.
Ny anfører på hold 2 er dermed Emil Just er en vigtig del af Hold 2 - og en spiller der gerne skulle tage det næste skridt videre til Hold 1. Derudover så var en debutant med til dagens opgør i form af Salah som er kommet til fra Glamsbjerg. En rigtig spændende spiller!
Yderligere en debutant skal præsenteres, Alexander Neumannsom tidligere har slået sine folder hos vores naboer TPI. Alexander har vist gode takter til træning, med fysisk styrke og et solidt højre ben.
Som rosinen i pølseenden, så var der comeback til en gammel KFUM’er, Mike Juul Bering som er vendt hjem efter en tur i B67. Velkommen hjem!! 😊
Kampens indledning viste hurtigt at vores overtal på midtbanen skabte rum til vores offensive spillere - og det bar hurtigt frugt da Søren Drivsholm efter et par minutter bragte De Grønne foran 1-0 efter lidt klumpspil foran kassen.
Minutter efter fortsatte det gode spil - og den gode stemning på banen. Der blev skabt flere chancer, som blot manglede at blive skubbet indover stregen. Vi skulle hen til at 22. minut for at kunne løfte armene igen, da Mads Hansen kunne lægge bolden på hylden til 2-0. (Assist Søren Drivsholm)
En rigtig god første halvleg kunne næsten fløjtes af - da Mads Hansen måtte til afkøling i 10 minutter efter der blev udbasuneret lidt alvors ord til kampens dommer.
2. Halvleg startede som bekendt i undertal, en periode vi faktisk vinder 2-0 - og ja, det var naturligvis kampens spiller Søren Drivsholm der lagde begge bolde i nettet. Hattrick fra fra vores Okse fra Hammel 💪🏻
Efter 60 min. falder vi lidt tilbage og stopper med at spille fodbold, og dermed inviterer vi et godt kæmpende SSV HøjFyn mandskab ind i kampen. De får reduceret efter godt 70. minutter til 4-1.
Vores debutant Alexander Neumann får scoret i sin debut efter lidt Ping-Pong i feltet. Stærkt!!
2 Halvleg slutter desværre som første halvleg, at endnu en spiller kommer i dommerens bog. Christopher tackler på bolden - udenfor feltet, men det giver åbenbart straffespark jf. reglerne. Pudsig situation som ikke mange forstod.
SSV HøjFyn omsætter straffesparket til en scoring til 5-2.