Menu

Trænerskifte for 1. senior

image Trænerteamet 2018 for 1. senior
01. december 2017 kl. 12:00
Dennis Hjort tiltræder som ny cheftræner for 1. senior

Når opstarten til forårssæsonen går i gang i januar er det med en ny træner ved roret.

Klubben har ansat Dennis Hjort som cheftræner for klubbens 1. hold.

Det er ingen hemmelighed at klubbens nuværende trænerteam John Beck og Arne Appelgren igennem et stykke tid har været i dialog med klubbens ledelse om, at der skulle nye kræfter til omkring klubbens 1.hold for at fortsætte og skabe udvikling for holdet.

Det er derfor med stor glæde at det ”artede sig sådan” at det pludseligt blev muligt at ansætte Dennis Hjort som klubbens nye cheftræner. Dennis besidder efter vores overbevisning alle de kvalifikationer som vi har brug for, til at føre 1.holdet videre. Vi har jo igennem de seneste par år kunne følge og se den udvikling Dennis har skabt med sine hold i henholdsvis TPI og senest OKS, og det kunne vi godt se ske i KFUM også.

Trænerteamet omkring 1.holdet vil også i fremtiden være særdeles stærkt Som assistenttrænere omkring Dennis vil være Thomas Semrau, som Dennis kender fra både TPI og OKS, herudover fortsætter Arne Appelgren tillige. Arne kender jo klubben og forholdene ud og ind. Som målmandstræner fortsætter Jimmy Jensen også.

Det var egentlig meningen at trænerskiftet først skulle have været i forbindelse med turneringsafslutningen til sommeren 2018, men John Beck har helt loyalt meddelt at han ikke ”vil stå i vejen” for at klubben kunne ansætte Dennis Hjort her og nu.

Klubben vil gerne takke John Beck for et kæmpe arbejde og en dedikeret indsats for klubben og vores seniorafdeling. Vi véd jo at John stadig er en del af de Grønne. Så vi vil håbe, at John hurtigt kan få lavet en aftale med en ny klub.

 

 

Dennis Hjort har følgende kommentar til at skulle overtage vores 1.hold,

 

"Jeg glæder mig først og fremmest over aftalen med Odense KFUM. Jeg har tydeligt en fornemmelse af, at de værdier, jeg har både som person og som fodboldtræner, er værdier, som jeg også finder i KFUM. De har haft den samme træner i en årrække, og John Beck har bygget en stærk kultur op. Den ønsker de nu, at jeg skal videreudvikle. Det er jeg stolt over, og det tager jeg som anerkendelse for det arbejde, jeg har stået for. Jeg kommer med en mangeårig ungdomstræner- og ledererfaring. For 3,5 år siden var det tiden at prøve kræfter med seniorerne. Serie 1 i TPI og serie 2 i OKS har givet lysten og motivationen til at være ham, som skal lede et senior 1. hold. Det motiverer mig at være ham, som via grundigt arbejde på træningsbanen i løbet af ugen, et godt kendskab til mennesket og den enkelte fodboldspiller, skal lede gutterne igennem en stærk præstation i weekenden.  
 
I KFUM findes en række spændende yngre spillere, men også nogle dygtige erfarne spillere, som kan vise vejen.  
 
Foråret 2018 bliver en udfordring, men jeg tror, vi kan løse den. Holdet er placeret i den nederste del af serie 1. Holdet skal overleve i serie 1, og så skal vi efter sommerferien gå efter at få holdet stabiliseret højere oppe. Potentialet er til det. Jeg har igennem mit tidligere trænerjob i TPI mødt dem talrige gange og her fra tætteste hold set deres kvalitet og passion. Jeg ser frem til at arbejde med det.  
 
Mit trænerteam er også stærkt. Vi bliver fire trænere til klubbens 1. hold. Thomas Semrau, som tidligere har assisteret mig i TPI og senest i OKS, vil være den ene del af assistentrollen. Thomas kender min tilgang til spillet, og Thomas var en stor del af et stærkt OKS-efterår - og i Arne Appelgren får jeg en assistent, som kender klubben og menneskene omkring os. Arne er en dygtig træner og en fantastisk person. Målmandstræneren er også på plads. Alt i alt, synes jeg, det er spændende. 
 
Jeg glæder mig meget til at komme i gang - " 

Luk