Menu

KFUM vandt i pokalen på Thurø

image
11. april 2019 kl. 14:57

KFUM´s serie 1 mødte i pokalen Thurø BK på Thurø onsdag aften i flot solskin - men lidt koldt på en flot bane på Thurø. Vi havde revanche til gode fra sidst, da vi mødte dem - og tabte med 6-1. KFUM var lidt svækket pga. afbud - men Thurø havde 6-7 spillere på skadeslisten, så det stod lige på det punkt.. KFUM kom foran ved et godt mål af Ebersbach og Bebe scorede til 2-0. I 2. halvleg kommer Thurø pludseligt ind i kampen. På blot 5-10 minutters spil får de udlignet, så stillingen var 2-2. Kampen går i forlænget spilletid, og her er der ingen tvivl. Thurø spillerne er trætte, og KFUM leger lidt med dem og scorer yderligere ved et perlemål af Anders Høgh Villadsen. Alexsander Holde og Nicolai S. Christensen slår sejren fast. Vi brænder endda et straffespark i sidste sekund.

Næste kamp er på lørdag imod Krogsbølle. Den kamp er en kamp om 6 point, idet Krogsbølle ligger lige under KFUM.

Meget vigtigt at vi vinder der - så det gør vi så.

Held og lykke med det.

Serie 2 møder fredag aften 18.45 topholdet fra Kildemosen - og her venter et lokalbrag. Kildemosen ser stærke ud, men KFUM bidder godt fra sig, og holdet har vist godt spil og god moral. Vi håber, at point også kommer her. Kampen spilles i KFUM-parken.

Kom ud og støt de grønne i kampene i weekenden.