Menu

'Jeg er klar til opgaven'

image
19. januar 2018 kl. 10:20
Dennis Hjort har siden 1995 trænet fodbold, hvor de sidste 3,5 år har været på Senior-plan. Læs her Deninis Hjorts interview med Ligabold omkring hans egen sportslige baggrund, samt en snak om opstarten og fremtidsudsigterne for klubbens Serie 1-mandskab.

Dennis Hjort, KFUM-træner, har talt med Ligabold.dk om opstarten til den nye sæson. Læs mere omkring hans tanker omkring denne her.

Hvordan forventer du den fysiske form er hos spillerne i klubben til den kommende opstart? Samt har spillerne i klubben holdt formen ved lige hen over vinteren – evt. med løb eller andre former for sport som eks. indendørs fodbold, eller starter holdet helt fra scratch til den kommende opstart?
- De har som nævnt haft et løbeprogram og nogle har været på fodboldfabrikken. Jeg kender ikke drengenes mindset til selv at holde sig fit henover en lang vinter. Men vi møder dem hvor de er den 20.januar og arbejder derfra. Jo mere fit de er, jo mindre fokus skal fysikken have henover opstarten.

I nogle klubber står den på en træningslejr efter vinterpausen – skal I som klub nogle steder hen, hvis ja hvor hen og hvornår skal i afsted?
- Vi skal på en lørdagstur til Bredballe, med efterfølgende socialtsamvær. En dejlig dag, som jeg glæder mig til.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner? Og hvad skal der til for at du kan få opfyldt dine egne forventninger? Og hvad skal der forbedres i forhold til Jeres efterårssæson eller er der ikke noget du mener, I skal gøre anderledes?
- Jeg er som nævnt ny træner og efter at have haft 2. holdet i TPI og 2. holdet i OKS - førstnævnte i tre år - sidstnævnte i det sidste halve år - så er det første gang jeg skal stå som cheftræneren for et 1. seniorhold. Men føler mig klar til opgaven. Har trænet fodbold siden 1995 - så følger jeg kender sporten og gamet efterhånden - Ungdomstræner - talentudvikleren - og sportschef igennem en årrække - også har jeg arbejdet med nogle seniorer igennem de sidste 3,5 år, hvor jeg - efter egen vurdering - fik det optimale ud af potentialet. De to sidste TPI år var vi konstant igennem 52 runder - på to år med i top 5 - og sluttede begge sæsoner af som nr. 4. I OKS afleverede jeg et hold som ligger til oprykning og samtlige andre tophold blev besejret. Det skulle så være nu - som 2. holdstræner kunne automatismerne ikke altid sidde i skabet. Spillere skulle inddrages oppefra og det blev indimellem til dumme pointtab. Jeg har hele tiden tænkt tanken, hvis nu jeg trænede med alle dem jeg skulle bruge i weekenden, hvad kunne det så ikke blive til?. Overgang fra træning til kamp - det er nok min største motivation. Overlevelsen skal sikres i foråret og så skal målsætningen defineres for august og frem. Hvis drengene og klubben definere Albaniserie, som det ultimative, så kigger vi hinanden i øjnene og forfølger i fælleskab det mål. Vi er klogere når temperaturen er over de 20.

 

Link til Ligabold: http://ligabold.dk/news/117843 

Luk