image Bogense 1 - 4 Odense KFUM
29. september 2020 kl. 23:24
Bogense 1 - 4 Odense KFUM
Søndag middag er altid en svær størrelse for mandlige seriespillere, men qua de sundhedsmæssige restriktioner for restaurationsbranchen, så møder flere af de unge mennesker op med vand og cola i blodet, hvilket er en fornøjelse 🗣
Vi spiller en kamp, hvor vi ikke rammer topniveau hele kampen igennem, dog har vi så meget kvalitet på holdet, at det aldrig rigtig bliver helt skidt.
Anført af en godt spillende Jonas Jarvig, så kommer vi sent i første halvleg foran med 2-1, hvor Jonas først selv udligner og senere assistere anfører Anders Høgh Villadsen til føring.
Efter pausen lukker og slukker vi rimelig hurtigt, da Søren Drivsholm er først over en løs bold i feltet og Villa klasker et frispark flot op i hjørnet til 1-4 🎯
Efterfølgende kom Bogense bedre med og de fik også nogle enkelte tilbud, selvom Kasper Niemann og Emil Just havde en rigtig flot dag på kontoret i midterforsvaret.
Anes Peric havde i modsatte ende et drøn på overliggeren, som havde fortjent en bedre skæbne. Hjemmeholdet formåede også at smide en forsvarsclearing på egen overligger og ud i spil igen. Fremragende forsvarsspil 🚨
Stemmerne blev også pænt fordelt mellem Emil Just og Kasper. Nogle ville måske kalde dem Steve Bruce og Gary Pallister? 😅
Vi er pt. at finde på 2.pladsen og derfor er der lagt op til topkamp, når oprykningsfavoritterne fra Assens kommer på besøg i morgen onsdag kl.17.15.
Hold 2 sprudler af rutine, ungdommelig kreativitet, glæde og ikke mindst sammenhold.
Det er bestemt ikke givet, at vi vinder i morgen, men det er bestemt et kig værd.