04. februar 2018 kl. 21:51
Dennis Hjort, KFUM-træner, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp, som blev spillet på Moruds Kunststofbane i vinterligt vejr. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
- Vi møder Krogsbølles Albaniseriehold og taber 3-1.

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer – hvorfor/hvorfor ikke?
- Målt på chancer og spil, kunne kampen godt have endt uafgjort.

Formåede I at holde Jer til gameplanen som I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for Jer?
- overordnet holdt gameplanen?

Første kamp med det nye trænerteam. Fornemmelsen er god. Vi har spillet i store dele af kampen, kynismen var dog tilstede ved KRFK. De slog til på deres forholdsvis få chancer og sådan er fodbold også. Vi går højt med godt ti minutter igen og Krogsbølle lukker til 3-1. Mange gode perspektiver - især i spillet med bold. Vores pres, standardsituationer og afvekslingen imellem possession og bolde i rum er på trænerblokken fremadrettet. På den store positive side - var drengenes engagement og vilje til at tage de nye fodboldtanker til sig. Men vi er den grad med imod et hold fra Albaniserien. Tre 16 årige i dagens trup. Lukas Møller Olsen fik 30 minutter på højre midtbane og Laurits Demant de sidste 20 på venstre back. Sabaun Zamani kom desværre ikke ind. Han var ramt af skaden fra torsdagens træning.

Hvis du skulle sætte nogle nøgleord på kampen og Jeres præstation, hvordan ville det så lyde og hvorfor?

- God energi, de har i første omgang taget trænernes tanker til sig. En god stemning iblandt gutterne.

Hvordan vil du beskrive Jeres modstanders præstation i kampen og hvorfor?

- De er fysisk stærkere end os. De er skarpe på deres få muligheder og det blev ikke en ulempe for os, at vi havde en uges tid mere i benene. De stresser vores forsvars og presspil i perioder.