Menu

FC prostata stævne i KFUM - Harald Nielsen Cup 2018

image Cup-vinder Odense FC
16. juli 2018 kl. 16:39

På en dejlig solbeskinnet dag i juni havde Odense FC arrangeret et flot stævne for alle hold i DK. Der deltog 7-8 hold fra hele landet. Holstebro måtte desværre melde afbud, da de ikke kunne stille hold denne dag. Der var hold fra Sjælland, København, Jylland og Fyn denne dejlige fredag.

Dagen startede med morgenbord til alle incl. koner, kærester m.v., og så spillede man på 5-mands banerne i KFUM. 2 baner var i gang næsten hele tiden, og der var dommerbord med tidtagning, således at man kunne starte op slutte 2 kampe samtidig. Alt fungerede bare perfekt, og spillerne hyggede sig til trods for varmen.

Stævnet blev ubeskedent (selvfølgelig) vundet af Odense FC med Arne Appelgren som general og dirigent. Efter pokaloverrækkelse og tale af Mia - Harald Nielsens enke, som var taget helt fra Frederikshavn til stævnet (flot gjort) var der fællesspisning med mad og drikke.

Alle de deltagende hold roste stævnet,  som var tilrettelagt perfekt af Odense FC. Et stævne der bliver gentaget til næste år - enten i Odense eller i Esbjerg.

Luk