Menu

Dennis Hjort: 'Fodboldspillere skal motiveres'

image
19. januar 2018 kl. 10:12
Dennis Hjort - ny 1. holdstræner i KFUM - har fået en snak med Ligabold vedr. opstarten. Læs interviewet her.

Dennis Hjort, KFUM-træner, har talt med Ligabold.dk om opstarten til den nye sæson. Læs mere omkring hans tanker omkring denne her.

Hvem står på sidelinjen (evt. dig selv) og ”pisker” Jer spillere igennem så formen topper på det helt rigtige tidspunkt? Samt hvordan vil du beskrive ham (evt. dig selv) som træner også på det sociale plan?
- Jeg er en træner med et vidst fokus på det fysiske. Spillerne har fået udleveret et løbeprogram - et program som er prøvet på egen krop - et program hvor intervalløb og ugemål for kilometertiderne er motivationen. En god grundform er basen. Min tilgang er at vi ikke må tabe på form, vi kan tabe på trænernes beslutninger, dommerens valg eller at bolden tager ydersiden af stolpen fremfor indersiden af stolpen også skal vi gøre det bedste for fællesskabet hver gang vi er samlet. Er formen der og gør vi det bedste for hinanden, så når man langt. Men jeg ved også at fodboldspillere skal motiveres. Et fysisk program er udleveret, men det er først og fremmest den træning vi i fællesskab kan levere fra den. 20. januar, som er benzinen til den motor, som skal give point. Grundformen må gerne være tilstede senest i løbet af februar. Så kan vi drosle lidt ned for det fysiske fokus i marts, for så igen at formtoppe dem i den periode, hvor de afgørende overlevelsespoint skal i hus. Men vi ser de enkelte spillere an, således vi ved hvor de er fysisk og hvordan vi skal arbejde med dem hver især. Jeg betragter også mig selv som en socialanlagt træner. Som serie 1 spiller er det stærke omklædningsrum, den gode opstartsfest - den fantastiske afslutningsfest - en championsleauge aften mm, meget vigtigt. Kan der komme en vand eller øl på spil fra træneren, så ved jeg også at "gammel" vil løbe de ekstra meter, for at slå de "unge".

Hvordan ser det dernæst ud på rygtestadiet – ved du om der er nye spillere på vej til Jer, eller om I evt. har mistet eller mister nogle spillere hen over vinteren?
- Jeg har et par enkelte som rygtes til os - og måske en enkelt som vil drosle ned. Men først og fremmest ser jeg frem til at mødes de 25-30 spillere, som er i spil til 1.holdstruppen. Det er mit primære fokus og vil nogle enkelte sluttes sig til udefra, så er jeg sikker på at vi kan forløse deres potientiale. Vi har et stærkt omklædningsrum, tre faste trænere plus en målmandstræner og en trup bestående af både yngre og ældre. Ældre som har prøvet en del og unge, som vil frem i verden.

Hvad forventer du Jeres træner (evt. dig selv) vil have som det primære fokuspunkt i den kommende opstart? Samt hvad er begrundelsen for I formentlig holder særligt fokus på det i opstarten?
- Form, humør, spillestil og en sund konkurrence og at vi i fællesskab forfølger vores delmål step by step.

 

Link til Ligabold: http://ligabold.dk/news/117842 

Luk